Δικτυώσεις Επιχειρήσεων

Δικτυώσεις Επιχειρήσεων

Δικτύωση - Έλεγχος δομημένης καλωδίωσης - Αντικατάσταση ξεπερασμένου εξοπλισμού από σύγχρονο High-End επώνυμο εξοπλισμό (Mikrotik - TP LINK - Ubiquiti)

Για την μέγιστη αξιοποίηση και απροβλημάτιστη χρήση των πόρων του δικτύου, απαιτείται πλέον μια σύγχρονη, αξιόπιστη και ασφαλής δικτυακή υποδομή. 

- Αναλαμβάνουμε μελέτη χώρου για τοποθέτηση δομημένης καλωδίωσης και ασύρματης δικτύωσης στον χώρου σας. Γίνεται αρχικός σχεδιασμός με σκοπό την μέγιστη δυνατή κάλυψη του χώρου. Η εμβέλεια του σήματος κατανέμεται στον χώρο σας, έτσι ώστε να γίνεται παράλληλη αποφυγή παρεμβολών και αλληλοεπικαλύψεων του σήματος. 

- Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο της υπάρχουσας δομημένης καλωδίωσης και του υπάρχοντος εξοπλισμού του δικτύου σας και προσφέρουμε επιδιόρθωση με νέες λύσεις, σε περίπτωση κακής ποιότητας δικτύου και ασύρματου σήματος. Γίνεται χρήση νέας τεχνολογίας MIMΟ στα ασύρματα δίκτυα, με διπλή Μπάντα (2.4 kai 5 Ghz) με τα πλέον σύγχρονα πρωτόκολλα.

- Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του ξεπερασμένου εξοπλισμού σας (Router, Switch, Access Point), με νέο High-End επώνυμο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Γίνεται χρήση προϊόντων Mikrotik - TP LINK - Ubiquiti, προγραμματισμένα στις ανάγκες σας.

- Προσφέρουμε ειδικές ρυθμίσεις για να γίνεται σωστός καταμερισμός, των πόρων και της ταχύτητας, ανάλογα με το φόρτο του δικτύου σας. Παράλληλα γίνονται πρόσθετες επικουρικές ρυθμίσεις για την προστασία του δικτύου σας από τυχόν ανεπιθύμητους εισβολείς και επιθέσεις. (Quality of Service, Firewall, Traffic Balance, Torrent rules, Social Network priorities, https Requests...)

- Εμπειρικά και μετά από επιτόπιες μετρήσεις, μπορούμε να πούμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις το σήμα που μας παρέχει ο τοπικός Πάροχος είναι ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του χώρου μας. Το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως στις ρυθμίσεις του τοπικού δικτύου, πολλές φορές στην λανθασμένη καλωδίωση και στον ξεπερασμένο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται.

- Με την τοποθέτηση και σωστή ρύθμιση νέου - επώνυμου, σύγχρονου εξοπλισμού, εγγυόμαστε άψογη και σταθερή λειτουργία του δικτύου σας.

vrtour
vrtour2
vrtour3

vrtour.gr
360° Virtual Tours
Τηλ.: +30 6944 594 888
Email: info@vrtour.gr

 

Πιστοποιημένος χειριστής Drone


με ασφάλεια αστικής ευθύνης

Έμπιστος Συνεργάτης Google

google-trusted